Weboldal készítés & karbantartás

Blog? Startup? Kisvállalkozás? Egyéni weboldal? WordPress/HTML, SEO Optimalizált weboldal készítés és karbantartás havidíjas csomagokban.

Egyoldalas weboldal / Landing Page

Weboldal készítés és minden egyben, ami weboldalad elindításához és üzemeltetéséhez kelleni fog

A saját weboldal ma már minden vállalkozás vagy vállalkozó kedvű magánszemély számára alapvető követelmény. Egy webhely elsődleges funkciója, hogy az üzleti információk, illetve a termékeket, szolgáltatásokat bemutató digitális portfóliók könnyen elérhetőek és átláthatóak legyenek. Emellett nagy szerepe van az üzleti interakció fokozásában és kiváló módja annak, hogy forgalom növekedést érj el.

 

Domain

Minden weboldal alapeleme egy jól megválasztott domain név. Ha még nincs domain neved, akkor megrendeljük helyetted, de ha már megvásároltad, akkor sincs probléma, segítünk beállitani hozzá minden egyebet.

Hosting

Minden weboldalnak szüksége van egy tárhelyre, ahol a weboldalhoz tartozó fájlokat tároljuk. Nem kell bajlódnod a hoszting szolgáltatókkal és esetleg rossz csomagot választanod, saját szervereinken biztonságban tároljuk adataidat és a weboldalad müködéséhez szükséges dolgokat.

E-Mail

Ma már létfontosságú, hogy mindenkit el lehessen érni akár egy e-mail címen keresztül is. Domainedhez tartozó e-mail címe(ke)t regisztrálunk neked.

SSL Tanúsítvány

Adunk a biztonságra! Minden csomagunkhoz Let's Encrypt, Comodo SSL Certificate Authority által kibocsátott ingyenes single domain SSL vagy Alpha SSL Wildcard tanúsítvány jár.

Mentés és visszaállítás

Minden adatod biztonságban van! A weboldal átadása után akár Te magad is módosíthatod a tartalmat a weboldaladon. Ha véletlenül - akár egy baki miatt - úgy döntesz, hogy egy pár nappal korábbi verziót szeretnél visszaállítani, semmi gond! Mentéseink gondoskodnak erről!

WordPress

A WordPress jelenleg az egyik legkeresettebb platform. Mindig a legújabb, frissített verzióit használjuk. Mégha úgy is érzed, hogy egy saját weboldal felépítésébe nem vágnál bele egyedül, egyszerű módosítgatásokat bármikor el fogsz tudni majd végezni magadnak a honlap átadása után.

Design

Minden csomagunkhoz egyedi design jár, amit csak Neked, csak a Te weboldaladra hozunk létre.

Bővítmények

A WordPress számos bővítményt tartalmaz, melyek gond nélkül telepíthetők a WordPress admin felületen keresztül. A szerződés ideje alatt minden egyes csomagunk ingyenes hozzáférést biztosít az Elementor Pro és Crocoblock bővítményekhez - az ingyenes bővítményeken felül.

SEO

Az oldalad átadása előtt meggyőződünk róla, hogy oldalad a lehető leggyorsabb. Optimalizáljuk a css-t és java scripteket, médiát, betűtípusokat, kérés esetén CDN-el integráljuk és GTMetrix-el teszteljük.

Havi tartalom módosítás

Csomagjainkhoz ügyfeleinknek havonta egy időkeretet (pl. havi 1-2-3 óra) adunk, mely felhasználható egyszeri weboldal módosításokra, mint például új tartalom feltöltése vagy frissítése. Így ügyfeleinknek nem kell maguknak karbantartani a weboldalaikat, hanem szakértőkre bízhatják ezt.

WordPress Sebességoptimalizálás

Nem elég ott lenni,
gyorsnak is kell lenni

Miért nem elég manapság, ha egy weboldal 10másodperc alatt töltődik be?  Miért szükséges weboldal készítésnél a weboldal gyorsaságával is foglalkozni?

Bár az oldal sebessége fontos  rangsorolás szempontból a Google keresőjében, a felhasználói élményt is nagyban befolyásolja. Ezáltal nem titok, hogy a pozitív felhasználói élmény gyakran jobb konverzióhoz (több vásárlás, megrendelés) és kevesebb elvesztett ügyfélhez.

gtmetrix

Csomagjaink

Milyen szolgáltatásokat szeretnél igénybe venni?

wordpress-logo

Weboldal készítés

Ha még nincs weboldalad, elkészítjük neked és üzemeltetjük is.
Egyszerűbb, mint valaha

60000 Ft -tól

uzemeltetes

Weboldal karbantartás

Ha szeretnéd, hogy egy profi szakember csinálja meg módosításokat az oldaladon és ne neked kelljen

10000 Ft / hó -tól

domain-logo

Domain | Hosting | SSL

Ha esetleg csak Domain-t akarsz venni, vagy minden egyéb beállítást is te szeretnél elvégezni a weboldaladon.

3000Ft-tól

wordpress-logo
elementor-logo
jet-logo
wp-rocket-logo
mh-logo
ssl-logo

Ügyfélszolgált

Service Desk

Nem működik valamilyen weboldal funkció? Nem találsz megoldást a kérdésedre a GYIK-ben? Módosítani szeretnél az oldaladon?

WordPress Weboldal készítési csomagok

Te melyik csomagot választanád?

Akció

WordPress Weboldal Alap

10000 
/hó

+50 000 Ft beállítási díj

Akció

WordPress Weboldal Startup

20000 
/hó

+100 000 Ft beállítási díj

Akció

WordPress Weboldal Pro

30000 
/hó

+150 000Ft beállítási díj

Egyéb szolgáltatásaink

Más szolgáltatásokat keresel?

SUQULU hírlevél

Iratkozz fel és értesülj legújabb akcióinkról!